sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Revenire

Dragul meu mic blog
Imi pare rau ca te-am neglijat pana acum…

A trecut ceva timp...un timp de liniste, de regasire dar si  de cautare.
Un timp de liniste pentru ca am stat mai putin la calculator, asa am avut mai mult timp pentru mine sa citesc (acum recitesc Fratii Karamazov- Dostoievski), sa ma rog, sa meditez.
Un timp de regasire pentru ca uitasem cat de bine e cand ai o relatie constanta cu Dumnezeu, cand in fiecare zi imi suna cate un rand dintr-un psalm citit de dimineata si cum simt ca nu sunt nicodata singura, ca sunt inconjurata de atata iubire si ca doar micile mele preocupari ma impiedica sa fiu constienta de asta.
Un timp de cautare pentru ca tot timpul mai am de invatat, de schimbat, de adaptat. Imi vine in minte o povestioara a lui Tony DeMello despre intelepciune:

Maestru era incantat atunci cand oamenii isi recunosteau cu modestie propria ignoranta.
"Intelepciunea are tendinta sa creasca direct proportional cu recunoasterea propriei ignorante, a afirmat el."
Rugat sa ofere mai multe explicatii, el a adaugat:
"Atunci cand veti ajunge sa intelegeti ca nu sunteti la fel de intelepti astazi pe cat credeati ieri, veti fi deja mai intelepti".

Legat de dieta mea, iarna aceasta am mai facut mici schimbari, in sensul ca am introdus mai multa mancare gatita vegana decat pana acum si nu imi pare rau. Ma simt bine si cu siguranta cand va veni primavara voi introduce din nou cat mai multe frunze verzi si salate. Deja visez la o salata cu leurda, cu untisor...
Am fost pe punctul de a abandona blogul pentru ca stateam asa de bine cu mine dar ceva in mine imi zicea ca trebuie sa impartasesc cu ceilalalti ceea ce simt, ca bucuria va fi si mai mare daca ma voi deschide in fata celorlalti.
Pentru ca nu am apucat pana acum, as dori sa va urez un an nou in care sa gasiti ceea ce cautati, sa ajungeti sa va hraniti cat mai sanatos si sa va bucurati de lucrurile mici din viata!

5 comentarii:

  1. Eu imi aduc aminte ca am pus un comentariu aici. .. sau nu..? atat de obosita sa fi fost eu incat sa nu-l fi publicat? :(
    sintetizez. imi pare bine ca ai revenit.
    mi-era dor de tine. imi face placere sa trec pe aici chiar daca nu mai sriu tu, dar acum, si mai si :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu gandul la tine am fost cand am hotarat sa continui sa scriu:) Cred ca e vreo neintelegere cu comentariu...Imi pare sincer rau. Eu am continuat sa te urmaresc pe blog si sa te cunosc mai bine. Si culmea ca pe toate blogurile care imi plac dau de tine :). Avem tare multe in comun. Iti doresc mult succes cu examenele si ma bucur tare ca ti-ai rapit din timpul tau ca sa imi scrii 2 randuri. Te imbratisez si bafta la examene!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey girl, si eu te imbratisez. take time to live your life ;)
    de scris o sa ai timp sa scri.
    De cand am vazut comentariul tau pe blog la Ina, mi-a zambit inima. a fost ca si cum ai fi anuntat un mesaj subtil: I'm alive!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma bucur sa iti simt prezenta pe blogurile care le urmaresc. Ca si tine sunt atrasa de persoanele care incearca sa manace sanatos si sa traiasca cat mai simplu si mai in armonie cu natura. Inca studiez si eu cum e cu nutritia si chiar daca nu am mai scris pe blog am continuat sa ma informez si sa experimentez retete cat mai simplu de facut pentru ca in ultima vreme chiar nu prea am avut chef de dar care sa fie nutritive si sanatoase. Cum ziceam iarna asta chiar am mancat ceva mai mult gatit asta inseamna in fiecare zi o masa gatita si am descoperit cat de bun e meiul, quinoa si hrisca gatita. Asta imi propun acum sa reusesc sa pozez si sa postez retetele la mancaruri care contin cele 3 ingrediente magice:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai revenit, draga Alina.
    Chiar ma intrebam daca esti bine... ma bucur ca da !
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere